Badkamerplanning : Hoe plan ik een nieuwe badkamer ?

Stappen in de badkamerplanning 
Ideeën, een dosis planning en een professionele partner helpen
De badkamer wordt nieuw – een goed idee! Opdat de weg ook naar het doel leidt, leest u onze stappen naar uw droombadkamer. Goede voorbereiding bieden de volgende punten:

Bestaande situatie: wat is er eigenlijk mis met de oude badkamer – welk plus aan comfort is het belangrijkste? Noteer uw open wensen. En als meer dan één persoon van de badkamer mag genieten, mag de lijst rustig gevarieerd worden.

Vrouwen stellen vaak andere eisen aan de badkamer dan mannen, daarom plannen zij ook graag hun badkamer anders. Bijvoorbeeld met een aparte wasplaats voor de individuele terugtrekking, om eigen accenten te plaatsen of een andere voorliefde voor de spiegel en licht te verwerkelijken. De badkamercollectie Axor Urquiola biedt hiervoor oplossingen.

Verzamel ideeën uit tijdschriften, bezoek exposities van speciaalzaken voor sanitair en blader comfortabel online door badkamerinspiraties van Hansgrohe. Meer kennis maakt uw plannen fit.
De eerste check: passen douche XXL en whirlpool echt in dezelfde badkamer? Wat mag blijven, wat wordt op het bestaande oppervlak te krap? Speel met de plattegrond en probeer rustig varianten uit!

Wat is de toekomstige wellnessbadkamer u waard? Goede ideeën kosten soms minder dan u denkt, maar helemaal zonder budget is het lastig plannen. Tip: maak twee budgets – één voor het volle wensprogramma en een alternatief. Zo bent u optimaal voorbereid op het gesprek met de dealer, die verschillende opties kan adviseren.

Waar vind ik de beste speciaalzaak?  Zie bij onze leveranciers.

Onze groothandels uit de sanitaire sector plannen graag voor u, kennen in de regel echter ook binnenhuisarchitecten die bijzonder goed vertrouwd zijn met het thema badkamer, voor als u nog een ontwerper voor de badkamerplanning zoekt.
Read more: http://www.hansgrohe.be/nl/2364.htm#ixzz385C4tb45

Seringenstraat 2 - 3620 Lanaken | tel. 0493 50 85 66